MÅ BARE EJE..

Et lidt anderledes indlæg..

There shall be signs in the sun, the moon and the stars – Jesus Christ
Jeg er ikke bleg for at sige, at jeg er en smule overtroisk. Jeg har fået en vane med at læse mit horoskop ca. hver anden dag, bare for at se om der sker noget, der ikke burde ske.. Ellers så jeg ihvertfald er forberedt på det..
Selvom det sikkert er videnskabeligt bevist, at horoskoper ikke passer, og at det man læser kan passe til alle personer, lader det sig ikke ødelægge af min tro på det.. Jeg føler lidt, at der er en mening med ens stjernetegn og som de bruges i f.eks kina ‘dyrenes år’
Mit stjernetegn er fisk, og beskrivelsen af fiskens tegn er præcis sådan som jeg er. Det er på nogle måder uhyggeligt, men samtidig også meget rart. Jeg er begyndt at læse andres stjernetegn, for at se hvordan mine venner er, og true true’ nøjagtige beskrivelser..
Jeg ved ikke om det er en dårlig vane, eller om det måske kan være farligt.. Ikke farligt som sådan, men farligt på den måde at man måske lever sig lidt for meget ind i det, så man lidt glemmer at leve sit liv på sin egen måde 🙂 Men spændende er det sgu, hvordan har i det med stjernetegn? Er det noget i går op i? eller siger det jer ikke noget.
Beskrivelse af fisken:

Fiskens skjulte ønkse: At leve deres drømme og gøre fantasier til virkelighed..

Fiskene er mystiske og dragende enkeltpersoner. De fleste fisk er meget talentfulde, men selv om de er dygtige på mange måder, tilbringer de stadig det meste af deres liv med at kæmpe mod “forvirrende” betingelser. Fisken er en drømmer, en person som virker hemmelighedsfuld og verdensfjern.

Fisken er svær at komme ind på livet. Fiskene har en livlig fantasi og fantaserer ofte om situationer, mennesker og især romantik – og fordi de bruger så meget tid i deres egen form for “fantasi verden” kan dette bevirke, at de kommer til kort i andre mere værdslige situationer.

Fiskene er det mest følsomme tegn. så du er nød til at pleje dig selv ekstra meget. I din reneste form er du synsk, visionær og et ledende lys for alle, der kender dig. Men når du er “nede”, bliver du dybt deprimeret, besiderisk og konfus.

Månedens horoskop:
Du er inde i en lidt uklar periode af dit liv, hvor det er svært at se hoved eller hale på ting og sager omkring dig. Måske kan det være en god idé, at du lader det være, som det er. Denne periode er omvendt supergod til at pleje dine følelser og til at bruge tid på din kæreste. Er du single, så er dette en god tid til at komme ud i verden og vise dig selv, men uden at lade din fantasi tage over.

Jeg var lidt i chok, da jeg tjekkede mit kinesiske horoskop HER! 🙂 Det er en form for personkarakteristik.. Mega spændende! I kan gå ind og tjekke jeres eget og læse lidt om jeres gode og dårlige sider 🙂

1 KOMMENTAR

  • Jeg er ikke selv overtroisk, eller det ved jeg faktisk ikke om jeg er. For jeg elsker også at læse mit horoskop og synes også at den kinesiske du har linket til, passer perfekt på mig. Det er vildt spændende at læse om, også selvom det måske bare er noget nogle folk har skrevet. Lige noget helt andet, så har du en rigtig fed stil!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

MÅ BARE EJE..