Bedste kup!

Endnu et outlet kup!

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Adidas originals 200 kroner 🙂

Fribilletterne til outlettet i dag skulle jo bruges, så valgte at hive kusinen KIA, hendes kæreste og min mor med. Jeg fik med det samme øje på skoene og løb derhen. Heldigt var det, at der liiiiige var to par tilbage. Et til mig og et til Kia 🙂 Det skal lige siges at det så også var det eneste jeg fik købt i dag. Der var ikke rigtig noget lækkert tøj, udover Helle annemann’s selvfølgelig 🙂 muha..

Nu vil jeg smutte i seng, det der med uret og den time tilbage har gjort mig megaaaaaaa træt! Sov godt kære læsere.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Bedste kup!