"The new definition for freedom"

Nyt guf

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeps, det er godt nok ikke de vildeste køb men jeg har simpelthen haft så svært ved at finde noget. Tasken er fra new yorker og jeg har kun givet 25 kroner for den. Normalt går jeg aldrig ind i den butik, jeg synes godt nok at det er noget af en rodebutik. På fredag skal jeg til noget introfest på skolen og jeg har iiiiingen idé om hvad jeg skal tage på.. tyypisk! Ponshoen er fra ginatricot uhmm..

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

"The new definition for freedom"