dagens..

Jeg kører den beige stil

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Beige er faktisk ikke liiiige min yndlings farve og det kommer den heller aldrig til at blive. Jeg forbinder beige med lidt nexus, men alligevel består mit outfit af beige lækkerier. -omg jeg vrøvler.. Jeg håber i forstår hvad jeg mener 😉  Billederne er fra dagens outfit, faktisk pænt kedeligt men det var lige hvad jeg kunne finde på i dag.
I morgen skal jeg ind til Annemann uhh, jeg glæder mig rigtig meget til at se dem igen.. også selvom der skal arbejdes. jeg skal nemlig ind og hjælpe med at gøre tøjet klart (Øksnehallen kalder jo meget snart, husk det nu) Jeg regner med at tage mit kamera med derind, og så få smækket nogle billeder ud 🙂
Har i haft en god dag kære læsere?

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

dagens..