Yesterday, today and tomorrow!

Style icon

Carrie Bradshaw aka Sarah Jessica Parker – En af verdens mest sexede kvinder efter min mening, og så er hun noget af et stil ikon! PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg sidder mit i serien og er faktisk en smule overrasket over deres påklædning, det tøj de har på er det vi går med nu (eller.. prøver at gå med), typisk som moden går i ring. Men okay.. undre det nogle. Jeg prøvede at finde de gode billeder, hvor man virkeligt kunne se tøjet, men niksen – fandt ingen. Hvis i selv husker det fra serien er det specielt i sæson to hvor maven er in, og lange dimse-dutter hængende ned fra bluser og lækre bh’er. Det er faktisk utroligt inspirerende. Jeg kunne blive ved, vælger at stoppe her. Hvem er jeres Fashion icon? Hvem ser i op til? Og hvem inspirerer jer allermest?

4 KOMMENTARER

  • Hun er så inspirerende, jeg elsker hende! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine 3 style icons er helt sikkert Sarah Jessica Parker, Blake Lively og Hayden Panettiere <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • det er svært, der er så mange inspirerende mennesker. Men kan rigtig godt lide Mila kunis og Erin wassons stil :D-Sarah JP. er KUN blevet pænere med årene d:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg kan faktisk godt lide Kim Kardashians tøjstil. Hun er måske ikke en særlig god rollemodel, men hendes tøj er jeg HELT vildt med! Det er typsik noget jeg kunne gå med 😀 Og Olivia Palermo! 😀 LOVE HER CLOTHES!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Yesterday, today and tomorrow!