yes!

Lige nu i h&m!

Hej på bloggen, udsalget er som sagt godt i gang, og det har det været i et stykke tid nu. Jeg har længe holdt øje med disse sko, og ventet på at de skulle blive sat ned. Det er de nu, hold kæft jeg er lykkelig, 100 kroner i h&m, guffe luffe.. Ku det blive bedre? Jeg har brugt dagen i dag på shopping med mor. Det er altid så hyggeligt, og jeg fik også købt mig nogle fine ting, billeder kommer senere.
Jeg skammer mig, jeg har ikke blogget i 6 dage.. Og jeg har ikke engang været på roskilde, lysten har bare ikke været der, og der har måske manglet noget inspiration! tja, også har jeg brugt alle dage i fitness, så har ikke rigtig taget billeder af mine dagens.. MEN MEN MEN, jeg lover at bloggen kommer op og køre igen.
I overmorgen rejser jeg til Magaluf, og der får jeg nok ikke liiiiige tid til at blogge desværre. Men jeg skal nok sørge for at få taget en masse super fede billeder til når jeg kommer hjem igen d. 18 🙂 Jeg håber at i nyder sommeren, og at i er kommet ovenpå igen, efter det kraftige regnvejr vi havde i sidste weekend.. Damn it, jeg må nok være ærlig og indrømme at jeg var en smule bange for de mange lyn der slog ned. MEN jeg overlevede, og det gjorde resten af Danmarks befolkning også, thanks god!

4 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

yes!