On the go-snack

Dagens + igår

PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

Billederne er fra i dag^
Jeg kom endelig op og træne i dag, puha! Det føles sgu udmærket. Jeg har været sammen med nogle dejlige venner her til aften, der er ikke rigtig sket det vildeste men hyggeligt har det sørme været. Mange er jo taget afsted til roskilde, så det føles tomt rundt omkring. Jeg er mega træt, så det her blogindlæg virker måske lidt tørt, burde sove men kan ikke tage mig sammen. Når man først får sat sig ved computeren er det svært at komme væk fra den 😀

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Billederne er fra igår, ikke noget særligt. Jeg brugte det meste af dagen i går på at sove. Klokken fire skulle jeg møde ind på arbejdet og klokken ni fik jeg fri, super dag! Det er fandme det bedste ved ferie, får godt nok sovet igennem.

Nu bliver jeg simpelthen nød til at smutte i seng, i må sove dejligt når i kommer dertil. OG igen – tillykke til alle jer der er blevet studenter, det fandme flot! Det er så mig om to år, yessir jeg går allerede og glæder mig. Haha, fedt fedt..

6 KOMMENTARER

 • Hi again Kathrine, Dishy means Attractive, so I should have said you look so attractive when you've got your Rubber Wellingtons on.AllenXoXo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ..

  Jeg elsker den ring! Hvor er den fra? Ps. du er gudesmuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • What do you mean about dishy?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hei Kathrine, I like your Outfit and it's nice to see you wearing Tights with your Rubber Wellingtons,you look so dishy when you've got your Wellingtons on.XoXoAllen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er selv skide lækker, og du har nogle virkelig flotte ben :-O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er seriøst så flot, du har virkelig det flotteste ansigt!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

On the go-snack