H&M

beach time..

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Første gang på stranden i år, mhmm what a wonderfull day!
Jeg har virkeligt haft det sjovt i dag med de dejligste damer. Det er virkeligt skønt at det er blevet så godt vejr, endeeelig! Og jeg har hørt det fortsætter til i morgen – kanont’ så kalder stranden sgu igen. Det er min nye bikini som jeg har på, super køb! Hvordan har jeres dag været? Har i også været ude og nyde solen. Btw, jeg er jo igang med at tage kørekort og det er sjovt nok i roskilde. FUCK hvor er det nederen at køre rundt der når roskilde festivalet er begyndt. Det er så snyd, jeg ville virkelig gerne havde været afsted i år. Øv bøv! Hvordan har i det med roskilde?

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

H&M