Sommer, sol & påske

Sol & strand

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Det har været en super lækker dag, dagens outfit er super sommer-chill og passer perfekt til vejret. Tøserne og jeg besluttede os simpelthen for at tage en tur på stranden, perfekt – vi var de eneste der var dernede. Vandpiben blev tændt, og hygge var der massere af. Det er dejligt når en lille flok piger kan enes, og have det fedt sammen. Der findes intet bedre end ens veninder! Jeg har hørt at det bliver frost vejr i næste uge:-O så nyd solen kære læsere.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Sommer, sol & påske