Dagens

Outfit

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Efter en laaaaaaaaaaaang dag i skolen med masser af kedelig undervisning tog jeg cyklen og cyklede så hurtigt jeg kunne for at nå hjem i god tid. Jeg havde nemlig en køretime som skulle overståes, så jeg kunne komme hjem og nyde solen. Jeg fik kigget lidt på alt mit gamle kluns og fandt denne skønne blondekjole. Den er købt i ginatricot for lidt over et halvt år siden, og den har faktisk ikke rigtig været i brug, så nu var det tid! Den minder mig lidt om en konfirmations kjole, men det er jo også helt fint da det er på denne tid alle bliver konfirmeret. Skoene er efterhånden ved at være gamle, de er fra h&m og halvdelen af jer derude har sikkert et par magen til 🙂
Min dag har ellers været rigtig god, der er ikke rigtig sket noget nyt, bortset fra at det er fredag i morgen – wuhuuuu. Hvad skal i lave i weekenden?

7 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Dagens