Nyt, nyt, nyt.

Outfit i går + i dag

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Dagens outfit i går minder meget om det i dag som i nok kan se 🙂 Jeg er så træt, og orker ingenting om morgenen, så det bliver simpelthen bare sådan nogle sjuskede outfits, løse højtaljet bukser, og en kæmpe t-shirt, så kører det :-). Sikke dejligt vejr det er i dag, det kunne godt havde været lidt varmere, uhmm.. har hørt at det snart bliver 21 grader :-O uhhh..
Der er sket noget helt fantastisk, jeg har nemlig fået mig et job 😀 WUHUUU ..
Jeg skal simpelthen arbejde i bauhaus, hvem havde troet det, ihvertfald ikke mig 😀 Jeg har simpelthen søgt alle steder, men ingen har svaret tilbage, jeg ved ikke om det har noget med mig at gøre, eller om den ansøgning jeg skriver er noget værre lort, men ihvertfald så kunne bauhaus godt lide mig, og jeg starter allerede derude på mandag 😀 HIHI, jeg er såååååååå lettet. Nu begynder der endelig at komme penge på kontoen igen, det er bare for godt! Hvad med jer, hvordan går det med jer kære læsere?

2 KOMMENTARER

  • hahahah :-DI know, det er bare en rigtig dum vane..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Hvor er det skønt at se dig smile, i stedet for den (undskyld sproget, men) forbandede trutmund! Du burde smile noget mere frem for at lave trutmund – det klæder dig meget mere og du virker knap så arrogant, og dermed meget mere ned på jorden.SMIL FOR FANDEN!!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Nyt, nyt, nyt.