Sol & strand

Monki guf

Jeg fik et gavekort til monki i fødselsdagsgave, og det skal bruges meget snart! Puha der er mange fine ting for tiden. De her fire er ihvertfald mine favoritter 🙂 Vesten findes også i sort og hvid mener jeg nok, og det samme med bh’en. Men jeg kan nu rigtig godt lide denne farve. Hvad synes i? er i også helt crazy med monki?

4 KOMMENTARER

 • Monki er bare fantastisk!!!! 🙂 Hvor er den nærmeste? Den er også lækker, når lønnen triller ind skal jeg også ud og gå amok:-) Nice Sonia, er den ikke også behagelig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • har faktisk bh'en på lige nu haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er fuldstændig pjattet med den "cardigan"! Må hellere checke det ud hurtigst muligt..www.lineandree.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville ønske at jeg boede tæt på en monki.. :-(Er vild med alle tingene

  Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Sol & strand