Travle dage..

I’m actually BLOND!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Jeg har faktisk også haft sidecut som jo er helt vildt nice, men jeg kan ikke finde nogle billeder af det, desværre. Jeg mener nok, at jeg på et tidspunkt har lavet et indlæg om det. Som i nok kan se på det øverste billed er jeg rigtig blond.. Puha! Jeg har faktisk gået og overvejet om jeg skal farve det helt lyst igen, men tør sku ikke rigtigt, det ville ellers være en fordel at gøre det, da jeg ikke skulle tænke på at farve det hele tiden, men arrrgh.. Hvis der er noget jeg savner så er det mine dreads, hold kæft hvor var det bare awesome. Jeg elsker at skille mig ud fra mængden, og det gjorde jeg godt nok også. På billed nummer fem hvor jeg har orange hår, kom sig af at jeg ville være blond igen, jeg valgte så at afblege det fra helt sort til jaa? gult, også gav jeg op og knaldede en brunlig nuance i – spiiild af penge, og stakkels hår. Nu ja, som i kan se er jeg jo bare mørk håret, det passer mig bedst. Men jeg er villig til at gøre noget vildt snart – men hvaaad! Hvad er det vildeste i har haft gjort med jeres hår:-)?

10 KOMMENTARER

  • 😀 nice.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har haft flettet sidecut kombineret med de hypede lyserøde spidser – det var faktisk overraskende fedt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • vilde tøser 🙂 Jeg havde også sidecut for nogle måneder siden, men jeg fortrød meget hurtigt, så nu går jeg stadig og venter på at jeg kan sætte det op sammen med resten af håret. SKIDE NEDEREN! 😀 Men håber at i er glad for jeres, for det ser jo super godt ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vidste var da jeg fik sidecut, og så her for et par uger siden hvor jeg fik det klippet Rihanna kort :Dwww.missrasmus.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vildeste er nok at jeg liiiige her for en uge siden tog mig mod til at få klippet sidecut! Jeg elsker det!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vild med dreads! Jeg ville ønske at jeg turde! Jeg synes du skal beholde det mørke og måske få sidecut, for det ser da så fedt ud! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da op, jeg har faktisk aldrig prøvet det der henna. Men jeg har en veninde som bruger det, men det lyder spændende! & tak, jeg tror også at jeg holder mig til det mørke hår 🙂 Azddin:HAHAHAHHAHHA, oh god! det er helt vildt at tænke tilbage på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Azddin

    hold kæft kan huske dig som når du så sådan ud der hvor du er lille.. / azddin

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Du ser klart bedst ud med brunt hår! :)Det vildeste jeg har gjordt var at farve mit hår brunt, men det var men henna, så det blev KNALD rødt! Farven er stadig ikke gået ud idag, den er sådan karamel, orange farvet.Men du ser fanastisk ud på alle billederne, du er godt nok pæn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ku godt ..

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Travle dage..