Monki guf

Dagens

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Onsdag, yessiiiir 2 dage tilbage så det sku weekend!! HVIS man overhovedet kan kalde det weekend, skal arbejde både lørdag og søndag fra åben til luk, goooooooosh hvor jeg bare ikke orker. Solen skinner stadig, det er perfekt, men det dårlige vejr nærmer sig desværre, gid solen altid ville skinne – så ville alle måske være glade?! I dag står den på hygge, ligesom alle andre dage :-D. Jeg har skiftet lidt imellem mine outfits i dag, jeg havde nemlig en sort skjorte på og en sort nederdel på i skole, det kunne jeg ikke holde ud, så hoppede i noget langt og luftigt 😀 uhmm..

Photobucket
Jeg har en rigtig nice nyhed..
Jeg har fået tilbudt et job for Helle Annemann, det bliver vildt nice og jeg glæder mig som en gal til at komme igang, mere om det tør jeg ikke fortælle endnu – men jeg sidder ihvertfald med et kææææææmpe smil:-)

7 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Monki guf