Sommer klar

Top 3 musthaves – H&M

Kjolen er bare så fantastisk, jeg er helt vildt med det der ‘lag på lag’, og blonderne er skide søde. Bonus er at den er hvid, så til sommer ser man dejlig brun ud. Der er et eller andet oldschool over de solbriller, jeg elsker formen på stellet, og lidt leoprint får dem bare til at se endnu bedre ud, de findes også i andre farver – tjek deres online shop, puuuha der er meget guf lige for tiden. Skoene ville være et vildt godt match til kjolen, hvad synes i om dem? Jeg kan slet ikke vente til at det bliver sommer og sol, men det har i sikkert allerede bemærket:-)

2 KOMMENTARER

  • man må simpelthen bare eje den kjole der!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ELSKER skoene, fuck de labre! Solbrillerne er også cool, og kjolen er rigtig fin – dem ville jeg heller ikke klage over at eje, men de sko der, de er godt nok for fede!

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Sommer klar