Top 3 musthaves - H&M

BELLA CENTERET 2011

WUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..

CPH Moda Outlet01-04-2011 – 03-04-2011
Åbningstider:Fredag 17-20 – VIP-aften
Lørdag 10-17
Søndag 10-16
Gratis entré søndag 15-16
ENTRÉ:
BILLETTER KAN BÅDE KØBES PÅ BILLETLUGEN OG VED INDGANGEN.
Hvis du køber din billet til VIP aftenen på Billetlugen.dk giver billetten dig adgang til messen alle 3 dage.

Jeg kommer til at være der alle tre dage, for jeg skal nemlig sælge tøj for Helle Annemann Copenhagen. Det bliver super duper, og jeg glæder mig overdrevet meget. Det bliver en hård weekend, men med en masse fede oplevelser. Jeg elsker outlets, puh der er altid så meget guf. Jeg ser ihvertfald frem til at få en masse med hjem, mhm – håber i kommer derud, det skal nok blive godt!

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Top 3 musthaves - H&M