BEVIS

Saturday night

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Totallyyyy retro..

I går var jeg på uret med to lækre damer, det er sådan en “café/bar” agtigt noget, det var super hyggeligt. Der gik ikke ret længe så var jeg godt stægt. Efter nogle timer tog vi videre i byen, men vi kunne simpelthen ikke finde ud af hvor vi skulle tage hen, så vi endte på en mc donalds, SUPER! Jeg kan slet ikke huske hvordan vi fik tiden til at gå, for jeg var først hjemme klokken lidt i 4. I dag skal jeg til familie fødselsdag hos min kæreste, ih det er altid så hyggeligt 🙂 Jeg håber i får nydt jeres søndag, selvom tiden altid går så skide stærkt 🙁 Hyg jer<3

2 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

BEVIS