Dagens outfit

Dagens outfit

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I dag er der præcis en uge til at min kæreste rejser til Thailand, puha! Han er ikke engang hjemme på min fødselsdag 🙁 .. Jeg tror simpelthen ikke at der findes noget værre end at savne hinanden, fåck det bliver hårdt. I dag har jeg brugt det meste af tiden i waves sammen med veninden Nanna. Selvom vi ingen penge havde var det alligevel rigtig hyggeligt, vi fik ihvertfald vindueshoppet en del. Nu chiller jeg lidt med skønne Christina som har taget disse sørgelige billeder af mig :-D, vi skal til første-hjælps-kursus i morgen, kiiiill meee’ det bliver fandme en lang dag. Jeg håber i nyder jeres start på weekenden, fredag er altid en skøn dag 😀 Hyg jer kære læsere.

5 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Dagens outfit