Dagens outfit

BEVIS

Photobucket

– ENDELIG OVERSTÅET, og fik beviset. Hej på bloggen, jeg beklager – jeg ved godt jeg ligner lort men har fandme brugt hele min dag på et førstehjælps kursus. WOW hvor er det bare keeeeeeeeeedeligt! Haha, min veninde faldt i søvn midt i undervisningen, nøj hvor var det sjovt. Det var nok det sjoveste der skete i hele forløbet. Det er et seriøst kursus, i know. Alle der skal tage kørerkort skal igennem det, men ej okay? 7 timer på det OG SÅ PÅ EN LØRDAG. what a killer’ day 😀 Heldigvis slap vi før tid muhaha. På billedet ser vi min madpakke og jeg. UHM – godt at Christina og jeg brugte hele morgenen på at smørre madpakke, og ja.. mit hår krøller i know.

3 KOMMENTARER

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Dagens outfit