SO PROUD!

Vildt!

Men YEEEEES I morgen er det eeeendelig fredag – jeg skal bare lige have overstået en spansk prøve, en engelsk aflevering & 3 riiigtiiiig lækre matematik timer 🙁 Man må åbenbart yde for at kunne nyde at det snart er weekend.
Fredagen skal bruges på min bedste veninde som er igang med at pakke hele huset ned i flyttekasser, det skal nok blive rigtig hyggeligt, men’ men’ men inden det skal vi lige til en awesome fredags café på skolen – og wow det bliver noget af en oplevelse når dagens tema er pænt dirty. Fy for fanden!:-)
Jeg glæder mig ekstremt meget til lørdag hvor vi jo som sagt skal fejre Maria’s 18 års fødselsdag, wupwup så bliver damen endelig myndig! Det skal nok blive et brag af en fest. Tøjet er bare ikke helt besluttet endnu, stress.

Somsagt.. fra på søndag af flytter min bedste veninde Laura hjem til mig, det bliver vildt spændende! Jeg glæder mig ihvertfald rigtig meget til at have hende omkring mig 24/7. Det bliver rigtig rart at man bare lige kan gå ind i rummet ved siden af og vide at hun er derinde. Hun får sit eget værelse, og egen nøgle. Ih – det bliver bare så godt! Hun skal bo hjemme hos mig i 2 – 3 måneder 🙂
I må have en fortsat god aften, nu vil jeg altså smutte i seng! 🙂

Jeg kan virkelig ikke klare torsdage.. De ender bare aaaaaaldrig!
Jeg når altid liiige hjem fra skole også skal jeg på arbejde.. Det ødelægger altid rigtig mange ting. Jeg hader at komme sent hjem, der er altid lige nogle lektier der lige skal laves, og en blog der skal holdes opdateret. puha – det kan godt nok være hårdt nogle gange:)

2 KOMMENTARER

  • 😀 det bliver så godt! – jeg glæder mig til at se din kjole!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe Kathrine, jeg glæder mig i hvert fald også til at se jer lørdag. Og er spændt på hvad outfit du ender ud med! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

SO PROUD!