I L O V E R I N G S

I call it love!

Igår havde jeg 3måneders dag med min søde kæreste<3<3<3, wow hvor går tiden dog bare stærkt. Det er altid fantastisk at have månedsdag, det minder jo en om hvor længe man har holdt hinanden ud:) Jesper og jeg havde en skide god aften, vi startede med at tage ud og spise noget sushi uhmm, derefter ind og se klovn – NØØJ hvor er den film genial, det skal dog siges at det ikke er en film for sarte sjæle:) puha, der er vist ikke det man ikke ser! Onsdagens outfit var en sort kjole som jeg havde lånt af min skønne kusine, sat sammen med et fint bælte og nogle nylonstrømper, skoene? guess.. SORTE CONS yessir!! Jeg havde desværre ingen fotograf på, så håber i kan leve med disse to billeder.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

I L O V E R I N G S