velour & silke

Happy new year.

Selvom at det ikke er helt fatslagt endnu hvor vi skal fejre nytåret i år (meget stressende lige pt.) så glæder jeg mig utroligt meget til at fejre at 2010 omsider er omme og at vi skal hoppe ind i det nye 2011 og håbe på et fantastisk år, med alle de dejlige mennesker. Jeg har i dag gået rundt med nogle tanker omkring mine nytårsfortsætter, men jeg synes simpelthen at der er så mange så jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte. Jeg kan give jer nogle eksempler:
  • Lære at spare på mine penge
Jeg er så træt af at hver gang jeg endelig har fået min løn forsvinder den igen inden d.1. Jeg synes ellers altid at jeg klare mig så skide godt med alle de gode udsalg som jeg finder, men hov? måske glemmer jeg at selvom ting og sager kommer på udsalg koster det stadig penge – jeg skal tage mig sammen!
  • Begynde at spare lidt op
Jeg går med nogle drømme om at blive rigtig rig, mon jeg så ikke skal til at spare lidt op allerede nu? bare det at have en lille smule penge på kontoen i slutningen af måneden er skide godt, det er ihvertfald en rigtig god start.
  • Leve et sundere liv – fitnessdk evt.
Jeg plejer at løbe.. “plejer” hvornår har jeg sidst bevæget mig? okay det lyder måske lidt klammu, men jeg må se at komme igang med noget fitness. Jeg savner at kunne dyrke motion på efterskolen, der var man tvunget til det. det var som om at det var lettere at komme igang. Jeg skal skaffe mig et fitness kort så jeg kan komme igang igen hurtigst muligt. Hvem vil ikke have en lækker smækker krop til sommer 🙂
  • Spise lidt sundere:)
Selvom der er mad på bordet herhjemme hver evig eneste dag er det bare oftere lidt nemmere & hyggeligere at tage en tur på macen, eller pizzaria.. ad – men det passer. Jeg tror at jeg skal lave mig et kost skema hvori der står hvor meget frugt jeg skal spise om dagen:) det er da en start?
  • Altid smile & være glad i håb om at folk ville gøre det samme:)
Der findes intet bedre end at få folk til at smile og grine, tilgengæld er det også ligeså nemt af drive dem til vanvid igen. Jeg tror at hvis man altid går og er glad, kommer tingene lettere til en. Hvis man nu smiler og griner hele tiden får folk vel også en rar fornemmelse?. Det skal prøves.
Sidste år holdte jeg nytårsfest hos en af mine rigtig gode venner Mark. Det var en nytårs aften med mange blandede følelser. Det var kun mennesker fra efterskolen der var inviteret så det var en ret sjov fest, tøserne startede med spisning hos en pige ved navn Signe, jeg tror vi var 11-12 piger? hyggeligt var det ihvertfald.

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

velour & silke