Første indlæg

Første indlæg

Udadvendt, smilende & glad for shopping. Andre ord kunne ikke beskrive mig meget bedre. Jeg hedder Kathrine og er liiiige hurtigt i gang med min 3-årige Hhx uddannelse ude på Cph west i Ishøj – gab! Hvad vil jeg med det, det har jeg også spurgt mig selv om mange gange, men anyways. Jeg går med en masse drømme om min fremtid, en af dem er blandt andet at blive en kæmpe stylist. DERFOR BLOGGEN!! Jeg tager chancen, og håber på at det ville kunne give mig en masse inspiration:) Jeg er 17 år gammel, bliver 18 år d. 16 marts 2011 OG JEG GLÆDER MIG!! Sidste år gik jeg et år på efterskole hvilket har været det mest udfordrende år indtil videre, på både godt og ondt. Jeg bor derhjemme sammen med min mor, far og lillebror på 12. irriterende alder.. i min fritid arbejder jeg i Rema1000 hvilket jeg synes meget godt om da de fleste af mine veninder arbejder dernede sammen med mig, MENMENMEN hvis jeg selv kunne bestemme ville jeg være Dennis knudsens assistent 🙂
– Grunden til at jeg har valgt at kalde min blog for my way er fordi jeg elsker at gøre tingene på min egen måde. Jeg elsker at have det sjovt med mit tøj, make-up og hår, og jeg elsker at udfordre mig selv med min stil:)
??

INGEN KOMMENTARER ENDNU

DER ER ENDNU INGEN KOMMENTARER TIL INDLÆGGET. HVIS DU SYNES INDLÆGGET ER INTERESSANT, SÅ VÆR DEN FØRSTE TIL AT KOMMENTERE PÅ INDLÆGGET.

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Første indlæg